ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ” ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ Χ.Α.Ν ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ” ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ Χ.Α.Ν ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 το Παράρτημα της Χ.Α.Ν Αθηνών στη Νίκαια και ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη πραγματοποίησαν τα επίσημα εγκαίνια του στεγάστρου που κατασκευάστηκε πρόσφατα στο ιστορικό γήπεδο μπάσκετ του Παραρτήματος  της Χ.Α.Ν. στη Νίκαια «Γιώργος Αμερικάνος» με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης , εκπρόσωποι του Ιδρύματος Ωνάση, εκπρόσωποι της Πολιτείας, προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού της Νίκαιας,  σύσσωμο το Δ.Σ και τα μέλη της Χ.Α.Ν., παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του αξέχαστου θρύλου της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης Γιώργου Αμερικάνου, αλλά και πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας.

To Ίδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό γηπέδων σε ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στην αστική καθημερινότητα. Το στέγαστρο του γηπέδου της Χ.Α.Ν. υποστηρίζει τo παραπάνω όραμα και εμπλουτίζει τον δυναμικό χαρακτήρα της Αθήνας, μιας πόλης που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς μαζί με τους κατοίκους της. Για αυτόν τον λόγο, το  Ίδρυμα Ωνάση έκανε αποδεκτή με μεγάλη προθυμία την πρόταση του Δημάρχου κ. Ιωακειμίδη και χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την κατασκευή του μεταλλικού στεγάστρου στο γήπεδο της Χ.Α.Ν. που υποστηρίζει τον αθλητισμό εδώ και πολλές δεκαετίες στην πόλη της Νίκαιας. Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Ωνάση, “ONATHENS”.

Το νέο στέγαστρο του γηπέδου της Χ.Α.Ν. έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητα και να προσφέρει μια καινούργια εμπειρία άθλησης στα νέα παιδιά που εντάσσονται στα αθλητικά τμήματα του ιστορικού σωματείου της Χ.Α.Ν., κάνοντας την πόλη μας να μοιάζει με γειτονιά.

Πηγή φωτογραφιών: peiraiotika.gr , φίλοι και μέλη της Χ.Α.Ν